28.4.2014

Mistä energiaa?

Vaikka minä kuinka kiukuttelen ja hermoilen, tuo miekkonen osaa yllättää. Oli eilen pessyt pyykkiä ja siivonnut asunnon kun nukuin pitkään. En edes tiedä enää, mistä olin vihainen miehelleni, mutta tuo kiukuttelu vie kyllä voimat. Töissä on myös muutama työkaveri, joille tekisi mieli joskus sanoa suoraan mitä heistä miettiin -eikä se ole kaunista kuultavaa. Toivottavasti nämä negatiiviset ajatukset loppuisivat jo. Inhottaa mököttää ja hermota toiselle ilman syytä.
Viime keskenmenon jälkeen sanoin, etten välttämättä haluakkaan lasta.. Tämä väsy raskauden alkuaikana vie niin mehut, etten ole kenellekkään hyvää seuraa, edes itselleni. Töihin on todella vaikea lähteä ja sielläkin kun katselee ruutua taikka tekee muuta, silmät vain pysähtyvät ja jämähtävät paikoilleen. En kuule enkä näe mitään. Niin väsy, että tänäänkin muistan vain miettineeni, miten jaksan tai miten selviän päivästä. En juo kahvia, enkä oikeastaan muuta kuin vettä. Eikä se vesi piristä. Edes appelsiini ei piristä taikka nuo vitamiinit mitä syön joka aamu. Voisin vain nukkua nukkua. Nytkin voisin vain mennä nukkumaan koko päiväksi kun miehenikin on töissä illan. Mutta ehkä otan niskasta kiinni ja lähden katsomaan ystävääni.

En ole koskaan oikein perehtynyt mihinkään raskauden oireisiin tai itseasiassa mihinkää muuhun raskauteen tai vauvaan liittyvään. En ole haluamalla halunnut lasta, enkä ole kokenut edes vauvakuumetta. Joten aika tietämätön olen näistä kaikesta. Onneksi lähipiiristä löytyy perheitä joilta varmasti saa neuvoja!
Muistan vain sen, että viime raskauden aikana lopetin lakritsan syömisen, graavilohen ja kylmäsavulohen, fetajuuston syömisen sekä coca-colan. Pitäisi varmaan jälleen tutkia asioita. Nykyään vain tuntuu että tämä internet ei ole sopiva väline siihen. Toki täältä löytää paljon tietoa.. Jotenkin silti luotan enempi kirjoihin ja neuvolatäteihin.

Hyvää viikkoa kaikille! Kohta päästäänkin vapputorille ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti