26.4.2014

Lauantai sängyssä!

Voi miten ihanan valoisa aamu! Tässä vielä sängynpohjalla maataan.. Kyllä on rankkaa valvoa sinne 12 asti illalla. Heti on olo kuin krapulaisella. Voisin nukkua vain kaiket päivät, mutta väsymys ilmeisesti kuuluukin asiaan. Se vain harmittaa kun ei sitten jaksa nähdä ystäviä tai perhettä. Sänky vie aina voiton!
Muita oireita tähän asti on ollut flunssan ohella pieni pahoinvointi, mutten silti ole oksennellut. Känkkäränkkäisyys, mies parkaani. Onneksi tottui tähän jo viimeksi. Siitä aloinkin miettimään että olisin raskaana ruvettuani tinttailemaan kaikista pienistä ja turhista asioista. Jopa mieheni naama ärsytti. Välillä mietin, joko olen jälleen sairastunut masennukseen. Sitä kun on ollut aiemminkin mukana. Kaikki ärsyttää ja inhottaa, mitään ei huvita tehdä ja tuntuu kuin pitäisi suoriutua päivästä.
Närästystä minulla ei ole koskaan ollut, mutta viime aikoina on tullut tutuksi. Toivottavasti ei jatkuisi pitkään!

Kuukautiset ovat muutenkin niin sekaisin, että niihin ei voi luottaa. Viimeiset kyllä alkoivat 14.3.2014, eikä ole sen koommin näkynyt. Yhden testin olen tehnyt, pitänee vielä hakea toinen ja soittaa lääkärille jotta pääsee virallisen näytteen antamaan. En vain käsitä, miksei labrat ynnä muut lääkärit/sairaalat voisivat olla "auki" koko päivän?
Töissä kun en halua vielä mainita kasvavasta ihmeestä, joutuu aina tekosyitä käyttämään jotta pääsee lääkäreille ja neuvolaan. Se oli jo viimeksi inhottavaa. Olisikohan nyt allergia siitepölyyn hyvä syy? 


Tänään aion tehdä pitkän lenkin koiran kanssa sekä kävästä töissä. Pitäisi tuota pyykkiäkin pestä, mutta mistä sitä energiaa saa? Mielummin sitä vain loikoilee ja makoilee. Ehkä se tästä vielä kun tuo ihana aurinko paistelee!
Mukavaa lauantaita kaikille! 

2 kommenttia:

  1. Seuraavaa neuvolaa varten kerro työkavereille, että menet näyttämään muuttunutta luomea 😊 ja sano vielä että on arassa paikassa niin ei kukaan pyydä näyttämään 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha! Hyvä idea tuokin :-D Ehkä kuitenkin keksin jotain vähän kevyempää.

      Poista